Hírek

Tervezd meg az utad Magyarországra!

Gratulálunk a sikeres pályázatodhoz! Az ösztöndíjjal egyben egy lehetőséget is nyertél: magas minőségű európai végzettséget szerezhetsz egy kulturális hagyományokban gazdag országban az Európai Unió központjában. Mielőtt belevágnál a kalandba, összeszedtünk néhány fontos információt, amelyek hasznosak lehetnek a Magyarországra vezető utad megtervezéséhez.

Nyári séta a magyar egyetemek botanikus kertjeiben

Magyarország gyönyörű, változatos fajtákkal teli faunával rendelkezik, és több mint 70 botanikus kert és arborétum várja a látogatókat, hogy néhány csendes órát biztosítson számukra a pihenésre és tanulmányozásra. A kertek egész évben látványosak, de néhány közülük virágzás idején még különlegesebb. Nézd meg velünk ezeket az egyetemi kerteket, és foglalj helyet a nyárra, hogy meglátogathasd őket!

Légy az Alumni Network Hungary tagja, és ismerd meg webináriumainkat!

Hozd ki a legtöbbet az egyetemen töltött évekből, és építsd szakmai kapcsolataidat az Alumni Network Hungary hálózat tagjaként! Regisztrációddal - többek között - hozzáférést kapsz az exkluzív Alumni Hungary webinárium-sorozathoz is, amely kiemelkedő magyar tudósok és szakemberek inspiráló előadásait kínálja!