Hírek

Magyar Diaszpóra Mindennapok – Argentína

A Pécsi Tudományegyetem Diaszpóra Projekt Hálózata „Magyar diaszpóra mindennapok” sorozatának tizenharmadik adásában a Magyarországtól tizenkétezer kilométerre, Buenos Aires városában található 70 éve működő Zrínyi Ifjúsági Kör hétvégi iskolájának történetét és munkásságát ismerhetjük meg.

Rövid ismertető a Neptunról, avagy az online tanulmányi rendszerről

Magyarországon Neptunnak nevezik azt az egységes oktatási/ tanulmányi rendszert, amely nélkülözhetetlen eszköz minden hallgató, professzor és adminisztrátor számára, hogy a tanulmányi időszak alatt minden tudományos és adminisztratív feladatot el tudjanak látni. A Neptunba való bejelentkezés elsőre kétségbeejtőnek bizonyulhat, ezért készítettünk egy rövid összefoglalót a legfontosabb funkciókról.

Dunaújvárosi Egyetem

Magyarországon számos rangos egyetem található, ahol fejlesztheted képességeidet és bővítheted tudásodat. Még akkor is, ha ezek közül az intézmények közül valamelyikben tanulsz, a magyar egyetemekről szóló sorozatunk segít még többet felfedezni. Ebben a részben a Dunaújvárosi, az ország egyik modern, műszaki egyeteméről olvashatsz bővebben.