Hírek

Moholy-Nagy Művészeti Egyetem ( MOME)

Magyarországon számos rangos egyetem található, ahol fejlesztheted képességeidet és bővítheted tudásodat. Még akkor is, ha ezek közül az intézmények közül valamelyikben tanulsz, a magyar egyetemekről szóló sorozatunk segít még többet felfedezni. Ebben a részben Magyarország híres design egyeteméről, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemről olvashatsz bővebben.

Összefoglaló a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram számairól a 2022/2023-as pályázati időszakból

Úgy tervezed, hogy ősszel pályázol a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogramra? Cikkünkben segítségképp összegyűjtöttük a 2022/2023-as pályázati időszak legfontosabb tudnivalóit, mint például az ösztöndíjra jelentkezők és a programhoz csatlakozó magyar egyetemek számát, valamint a legnépszerűbb tanulmányi területeket.

Csatlakozz alumni hálózatunkhoz hallgatóként is!

A Magyarországon töltött egyetemi évek nagyszerű idők! Új barátokra teszel szert, bővíted a tudásodat, és még mindig biztonságos környezetben próbálhatod ki az újonnan szerzett készségeidet és tudásodat. Ezek az időszakok a karrierutad szempontjából is meghatározóak, ezért érdemes már a tanulmányaid alatt elkezdeni előre tervezni. Ha csatlakozol az Alumni Network Hungary-hoz, egy olyan nemzetközi hálózat részévé válsz, amely segít abban, hogy a legtöbbet hozd ki a magyarországi tanulmányaidból, és időben felkészülj jövőbeli céljaidra. Lássuk, milyen előnyökkel jár a tagságod!