Hírek

Csatlakozz alumni hálózatunkhoz hallgatóként is!

A Magyarországon töltött egyetemi évek nagyszerű idők! Új barátokra teszel szert, bővíted a tudásodat, és még mindig biztonságos környezetben próbálhatod ki az újonnan szerzett készségeidet és tudásodat. Ezek az időszakok a karrierutad szempontjából is meghatározóak, ezért érdemes már a tanulmányaid alatt elkezdeni előre tervezni. Ha csatlakozol az Alumni Network Hungary-hoz, egy olyan nemzetközi hálózat részévé válsz, amely segít abban, hogy a legtöbbet hozd ki a magyarországi tanulmányaidból, és időben felkészülj jövőbeli céljaidra. Lássuk, milyen előnyökkel jár a tagságod!

Hagyomány és modernitás – A Miskolci Egyetem

Ha szeretnél Magyarországon tanulni, de még gondolkodsz, hogy melyik egyetemet válaszd, a magyar egyetemekről szóló sorozatunk segít a döntésben! Ebben a részben a Miskolci Egyetemről, Észak-Magyarország vezető oktatási és tudományos központjáról olvashatsz bővebben. Ha szeretnél értékes Uniós diplomát szerezni egy egyedülálló hallgatói közösségben, olvasd el cikkünket és inspirálódj!

A Másfél millió lépés ösvénye – Az Országos Kéktúra útvonalai

Ha túrázó vagy, talán hallottál már a leghíresebb magyar túraútvonalról, az Országos Kéktúráról, amely Írottkőtől indulva közel 1200 km-en kanyarog és Hollóházáig, az ország nyugati feléről az északkeleti hegyek felé. Tanulmányaid során felfedezheted néhány részét vagy az egészet. Ismerjünk meg néhány részletet az izgalmas utazásodhoz!