2023-06-20
Idén fejezed be tanulmányaidat Magyarországon vagy még itt tanulsz és szeretnél tagja lenni egy sokszínű nemzetközi közösségnek? Csatlakozz az Alumni Network Hungary alumni hálózathoz és építsd velünk szakmai kapcsolatrendszered!


Diplomád megszerzéséhez közeledve biztosan elgondolkodtál már azon, hogyan maradhatnál a későbbiekben is kapcsolatban hallgatótársaiddal, az egyetemeddel és Magyarországgal. Az Alumni Network Hungary, Magyarország első és legnagyobb nemzetközi alumni hálózata egy dinamikusan növekvő közösség, amelynek jelenleg több, mint 9000 tagja van. A hálózathoz bármely magyarországi felsőoktatási intézmény volt és jelenlegi nemzetközi hallgatói csatlakozhatnak, hogy erősítsék szakmai és tudományos kapcsolataikat, és fejlesszék szakmai készségeiket.

Csatlakozz a hálózathoz, regisztrálj ITT!

Nemzetközi és szakmai közösség

Az Alumni Network Hungary egy sokszínű, több mint 100 ország hallgatóit magába foglaló nemzetközi közösség. Nemcsak öregdiákok, hanem magyar egyetemek, nagykövetségek és kulturális intézmények is csatlakoztak a hálózathoz, így a diploma megszerzése után is tarthatod velük a kapcsolatot.

Nemzetközi Alumni Önkéntes csapat

A hálózat kiemelt projektje Nemzetközi Alumni Önkéntes Program, melynek célja, hogy aktívan fejlessze az együttműködési lehetőségeket a Magyarországon tanult nemzetközi öregdiákok között és globális hálózatot építsen ki közöttük.

Egyedi szolgáltatások és tartalmak

Alumni tagjainknak több online szolgáltatást is kínálunk, melyekkel szakmai és személyes fejlődésüket, karrierépítésüket támogatjuk.  Az Alumni Hungary Webinárium sorozat keretében világhírű magyar tudósok, -művészek, szakemberek, valamint alumni önkénteseink tartanak előadást kutatási- és szakterületükről – többek között – a kultúra, az orvostudomány és a természettudomány témáiban.

Az Alumni Network Hungary weboldalán és Facebook oldalán továbbá rengeteg érdekes tartalmat találsz: naprakész híreket magyar egyetemekről, innovációkról és kultúráról, kapcsolatépítési tippeket, eseményajánlókat és alumni tagjainkkal készült inspiráló interjúkat.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, csatlakozz a hálózathoz, regisztrálj ITT!