2022-01-19
Közeledik a pályázati határidő, 2022. január 31-ig lehet jelentkezni a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogramra. Az alábbi cikkünkben összeszedtünk néhány hasznos pályázati dokumentumot, amik segíthetik a pályázat benyújtását.


A Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram online jelentkezési felülete 2021. novemberében nyílt meg, és számos hallgató már be is nyújtotta a jelentkezését az ösztöndíjra. A sikeres pályázást számos pályázati dokumentumunk is segítheti, érdemes ezeket alaposan átnézni a végső beadási határidő előtt.

Az alábbi lista segíthet, hogy ne maradjon ki semmi a pályázatodból:

– Nézd át a Pályázati felhívást, amiben megtalálsz minden pályázati előírást és követelményt. A dokumentumot eléred a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram honlapjáról is.

– Látogass el az ösztöndíjprogram online pályázati felületére és nézd át a kitöltendő felületeket és mezőket. Ha elakadtál a felület használatával kapcsolatban, nézd át a Jelentkezési útmutatót.

– Ha szükséged van egy útmutatóra a pályázatod benyújtása előtt, a Pályázati kisokos segíthet eligazodni a teendők között.

– A pályázat benyújtása előtt ne felejtsd el ellenőrizni, hogy minden kötelező dokumentumot feltöltöttél az online pályázati felületre. Az Ellenőrző lista a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogramra pályázók számára 2022-2023 segít eligazodni a dokumentumok között.

– Nézd végig a gyakran ismételt kérdéseket a honlapunkon. A felület számos hasznos információt tartalmaz a jelentkezéssel kapcsolatban.

– Mivel a pályázat benyújtásakor hozzá kell járulnod a személyes adataid kezeléséhez, olvasd el az Adatkezelési tájékoztatónkat és a Pályázói nyilatkozat dokumentumot.

 

A pályázat benyújtásának határideje 2022. január 31. 23:59 (Közép-európai idő).

A pályázat benyújtását követően megkezdődik a pályázatok kiválasztási folyamata. Hogy többet megtudj a beadási időszakot követő lépésekről, látogass el honlapunkra vagy nézd meg az ösztöndíjprogram Pályázati Felhívását a részletekért.

Ha kérdésed lenne az ösztöndíjprogrammal kapcsolatban, keresd ügyfélszolgálatunkat a email címen.