2023-02-07
Februárban a HÖOK Diaszpóra Mentorprogram tagjaként lehetőséged lesz felfedezni Pécset és megnézni a mohácsi Busójárást, vagy ellátogatni egy budapesti gyógyfürdőbe más ösztöndíjasokkal.


PÉCSI KIRÁNDULÁS ÉS MOHÁCSI BUSÓJÁRÁS

Pécs és Mohács, 2023. február 17-19.

Az évente megrendezésre kerülő busójárás többszáz éves múltra tekint vissza, mint télvégi ünneplés és tavaszvárás. Az UNESCO által is elismert esemény körülbelül egy hétig tart Mohácson, egy dél-magyarországi kis városban, Pécs közelében. Az idei program 2023. február 16-21. között kerül megrendezésre és ebbenbben a cikkben többet megtudhatsz  a szokásról, mint  az egyik leghíresebb hungarikumról.  (dfp buso cikk)

TERMÁLFÜRDŐ LÁTOGATÁS

2023. február 25., Budapest

Töltődj fel egy budapesti gyógyfürdőben, ahol találkozhatsz más mentortagokkal és jól érezheted magad.


Az eseményekre a HÖOK Diaszpóra Mentorprogram hivatalos weboldalán keresztül lehet regisztrálni a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében. Az eseményekre azok a hallgatók regisztrálhatnak, akik a HÖOK Diaszpóra Mentorprogram mentoráltjai.

REGISZTRÁCIÓ https://diaszporamentor.hu/

A programok idejének és helyszínének változtatásának jogát a HÖOK fenntartja (nem mi szervezzük), ezzel kapcsolatban minden esetben tájékoztatja a mentorált hallgatókat. A hallgatók mindig pontos információkat kapnak az adott eseményről, még a regisztrációt megelőzően is, de bármikor kereshetik a HÖOK szervezőket a következő email címen: