2023-01-25
Közeleg a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram jelentkezési határideje, így az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabb lépéseket és hasznos pályázati dokumentumokat, amellyel sikeresen pályázhatsz ha minden követelménynek megfelelsz.


A 2023/24-es tanévre szóló Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram online jelentkezési felülete 2022 novemberétől elérhető. A sikeres pályázást számos dokumentum is segítheti, amelyet érdemes alaposan átnézni a végső beadási határidő előtt.

Az alábbi lista segíthet, hogy ne maradjon ki semmi a pályázatodból:

– Nézd át a Pályázati felhívást, amiben megtalálsz minden pályázati előírást, feltételt és követelményt. A dokumentumot eléred a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram honlapjáról is.

– Látogass el az ösztöndíjprogram online pályázati felületére és nézd át a kitöltendő felületeket és mezőket. Ha elakadtál a felület használatával kapcsolatban, nézd át a .

– Ha szükséged van egy útmutatóra a pályázatod benyújtása előtt, a Pályázati kisokos segíthet eligazodni a teendők között.

– A pályázat benyújtása előtt ne felejtsd el ellenőrizni, hogy minden kötelező dokumentumot feltöltöttél-e az online pályázati felületre. Az Ellenőrző lista a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogramra pályázók számára 2023-2024 segít eligazodni a dokumentumok között.

– Nézd végig a gyakran ismételt kérdéseket a honlapunkon. A felület számos hasznos információt tartalmaz a jelentkezéssel kapcsolatban.

– Mivel a pályázat benyújtásakor hozzá kell járulnod a személyes adataid kezeléséhez, olvasd el az Adatkezelési tájékoztatónkat és a Pályázói nyilatkozat dokumentumot.

A pályázat benyújtásának határideje 2023. január 31. 23:59 (Közép-európai idő).

A pályázat benyújtását követően megkezdődik a pályázatok kiválasztási folyamata. Ahhoz, hogy többet megtudj a beadási időszakot követő lépésekről, látogass el honlapunkra vagy nézd meg az ösztöndíjprogram Pályázati Felhívását a részletekért.

Ha kérdésed lenne az ösztöndíjprogrammal kapcsolatban, keresd ügyfélszolgálatunkat a  email címen.