2024-01-17
Még január 31-ig jelentkezhetsz a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogramra, addig is nézd át a listánkat, amelyben a sikeres jelentkezés lépéseit és a szükséges dokumentumokat vesszük sorra.


– Olvasd át a Pályázati felhívást, amiben megtalálsz minden pályázati előírást, feltételt és követelményt. A dokumentumot eléred a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram honlapjáról is.

– Látogass el az ösztöndíjprogram online pályázati felületére és nézd át a kitöltendő felületeket és mezőket. Ha elakadtál a felület használatával kapcsolatban, nézd át a Jelentkezési útmutatót.

– Olvasd el a Pályázati kisokos tipjeit, hogy elkerüld a leggyakoribb hibákat a pályázás kapcsán.

– Jelentkezés előtt nézd át az Ellenőrző listát, hogy minden kötelező dokumentumot biztosan feltölts az online pályázati felületre.

– Nézd végig a gyakran ismételt kérdéseket a honlapunkon. A felület számos hasznos információt tartalmaz a jelentkezéssel kapcsolatban.

– Mivel a pályázat benyújtásakor hozzá kell járulnod a személyes adataid kezeléséhez, olvasd el az Adatkezelési tájékoztatónkat és a Pályázói nyilatkozat dokumentumot.

A pályázat benyújtásának határideje 2024. január 31. 14:00 óra (Közép-európai idő).

A jelentkezés után megkezdődik a pályázatok kiválasztási folyamata, melyről további információt a honlapon és a Pályázati felhívásban találsz.

Ha kérdésed lenne az ösztöndíjprogrammal kapcsolatban, keresd ügyfélszolgálatunkat a  email címen.