2024-07-15
Az egyetemi tanulmányok befejeztével, és a diplomaszerzés közeledtével fontossá válik, hogy kapcsolatban maradj Magyarországgal, egyetemi társaiddal, és hogy kamatoztasd az itt szerzett kapcsolatrendszered.


Az Alumni Network Hungary tagjaként egy inspiráló szakmai közösség része lehetsz több ezer Magyarországon végzett és tanuló nemzetközi diákkal együtt. Csatlakozz te is!

CSATLAKOZZ A HÁLÓZATHOZ!

 

Magyarország legnagyobb nemzetközi alumni hálózata

Az Alumni Network Hungary a magyarországi egyetemek nemzetközi diákjait támogatja abban, hogy diploma megszerzése után megőrizzék és építsék szakmai, tudományos és diplomáciai kapcsolataikat. Jelenleg ez Magyarország legnagyobb nemzetközi alumni hálózata, több mint 11,000 taggal, száznál is több országból. Nem csak nemzetközi diákok, hanem magyar egyetemek és nagykövetségek is tagjai a hálózatnak, így regisztrációd révén egy inspiráló szakmai közösséghez tartozhatsz, amely rengeteg kapcsolati lehetőséget kínál.

Építsd szakmai hálózatod!

Az Alumni Network Hungary kiváló platformot kínál ahhoz, hogy szakmai kapcsolatokat építs Magyarországon és nemzetközileg is. Tagként további tematikus csoportokhoz – úgynevezett „chapterekhez” – csatlakozhatsz, amelyek ország-specifikusak vagy szakmai érdeklődés alapján szerveződnek. A csoportokat az Alumni Network Hungary önkéntes alumni tagjai vezetik, akik szervezői és promóciós munkát végeznek a hálózatban.

Inspiráló webináriumok

Tagságoddal ingyenesen hozzáférhetsz a hálózat exkluzív szolgáltatásaihoz. Kövesd a legújabb tudományos innovációkat, trendeket és kutatásokat az Alumni Hungary webináriumain, ahol neves magyar tudósok és szakemberek osztják meg tudásukat az orvostudomány, a természettudományok, a társadalomtudományok, az üzleti élet valamint a kreatív ipar területeiről.

Maradj naprakész Magyarországgal kapcsolatban!

A hálózat Facebook oldalán és weboldalán rendszeresen olvashatsz híreket magyar egyetemekről, kutatási lehetőségekről, hálózatépítési tippekről és más alumni tagok sikertörténeteiről, amelyek inspirációt adnak saját karrieredhez is.

Legyél te is alumni tag! REGISZTRÁLJ ITT!