2022-11-22
Terveid közt szerepel, hogy pályázz a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogramra? Lennének kérdéseid a pályázás menetével vagy a pályázati felület kitöltésével kapcsolatban? Csatlakozz online konzultációnk egyikéhez és kapj válaszokat kérdéseidre!


A Tempus Közalapítvány december 6-án 8:00 és 9:30, illetve 16:00 és 17:30 (CET) között két pályázatíró tájékoztatót tart azok számára, akik pályázni szeretnének a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram 2023/24-es fordulójára. A két konzultáció során kollégáink egy prezentáció segítségével ismertetik a pályázati folyamat lépéseit. Emellett, a résztvevőknek lehetőségük lesz kérdéseket feltenni a platformmal, a határidőkkel és egyéb fontos részletekkel kapcsolatban.

Az online konzultáció a Zoom felületén zajlik majd.  A részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, legkésőbb november 5, 16:00 óráig regisztrálj az alábbi linken.

CSATLAKOZOM!

Azok számára, akik nem tudnak részt venni, január 16-án újabb alkalmat szervezünk majd. További információkért kövesd a honlapunkat!