2022-07-13
Hozd ki a legtöbbet az egyetemen töltött évekből, és építsd szakmai kapcsolataidat az Alumni Network Hungary hálózat tagjaként! Regisztrációddal - többek között - hozzáférést kapsz az exkluzív Alumni Hungary webinárium-sorozathoz is, amely kiemelkedő magyar tudósok és szakemberek inspiráló előadásait kínálja!


Az Alumni Network Hungary a legnagyobb nemzetközi alumni hálózat Magyarországon, amely több mint 8000 regisztrált taggal rendelkezik közel 100 országból, a tagok száma pedig folyamatosan nő. A hálózat célja, hogy támogassa a volt és jelenlegi nemzetközi hallgatókat abban, hogy a legtöbbet hozzák ki magyarországi tanulmányaikból, erősítsék szakmai és tudományos kapcsolataikat és fejlesszék készségeiket. A hálózatnak  a nemzetközi hallgatók mellett a magyar egyetemek is tagjai, így az alma matereddel is könnyen kapcsolatban maradhatsz az egyetemi évek után.

A regisztrációt követően tagja leszel egy több mint 8000 fős közösségnek, híreket, interjúkat olvashatsz a magyar felsőoktatás, kultúra, tudomány és innováció témáiban, rendezvényekre regisztrálhatsz, valamint hozzáférést kapsz exkluzív webináriumainkhoz is!

Az Alumni Hungary webinárium-sorozat

Az Alumni Hungary webináriumokon elismert, területükön kiemelkedő magyar kutatók, oktatók és szakemberek adnak elő saját kutatási- vagy szakterületükről a tudomány, a kultúra és az innováció témáiban. 2021 végétől a hazai szakembereket bemutató webináriumok mellett már maguk az alumni tagok is tartanak előadást doktori munkájukról vagy szakmai projektjükről. Alumni tagként a webináriumokat nem csak élőben követheted, hanem a későbbiekben is bármikor újranézheted.

Az elmúlt években – többek között – olyan előadóink voltak mint:

– Detre Örs Hunor: Fizikus és csillagász, aki 15 éve dolgozik a James Webb űrteleszkóp fejlesztésén, korunk legnagyobb nemzetközi űrprojektjén. Előadásában a fejlesztés kihívásairól és a projekt jelentőségéről beszélt.

– Deák Kristóf: Magyar filmrendező, forgatókönyvíró, filmproducer és vágó, aki a Sing című rövidfilmjéért Oscar-díjat kapott a 2017-ben. A kreatív alkotófolyamatról, a történetmesélésről és az ötletek, inspirációk gyűjtéséről tartott webináriumot.

– Polgár Judit: A legendás magyar sakknagymester, akit minden idők legerősebb női sakkozójának tartanak. A vele készült interjúban szakmai életútjáról és a sakk világáról mesélt.

Csatlakozz az Alumni Network Hungary-hoz, és ismerd meg hálózat előnyeit, valamint exkluzív tartalmainkat. Ha szeretnél részt venni a következő webináriumainkon vagy hozzáférést kapni a korábbi videókhoz, regisztrálj a hálózatba ITT!

További információkért látogass el az Alumni Network Hungary weboldalára, és kövesd Facebook oldalunkat!